Az Euroscola játék 2015/2016-os menetrendje

1. A versenyek időpontjai 2016-ban

Minden versenyidőszakot tesztidőszak, azaz próbaverseny előz meg, mely során a csapatok a versenykörülményekhez teljesen hasonlóan tehetik próbára tudásukat az Európai Unióról. A versenyek ütemezése 2015-2016-ban az alábbiak szerint alakul:

Euroscola próbaverseny : 2015 szeptemberétől - folyamatosan, kivéve a versenyidőszakot (Az utolsó versenyidőszak 2015. novemberében volt).
A próbaverseny időszakában korlátozás nélkül lehet belépni a játékalkalmazásba, megismerhető a játék valamennyi funkciója és fejleszthető a csapatok tudása az Európai Unióról. A próbaverseny alatt nincs korlátozva a belépések száma, sőt a játékhoz regisztráció sem szükséges.

Következő éles versenyidőszak : 2016. április 18 - május 1.
A versenyben részt venni kívánó diákok csapatait, a szabályoknak megfelelően , a csapatvezető tanárnak regisztrálnia kell! A regisztrációra bármikor sor kerülhet, a játékra kizárólag a www.euroscola.hu oldalon lehet regisztrálni. A játékra elég egyszer regisztrálni, tehát ha egy iskola egy korábbi versenyidőszakon már részt vett, akkor nem szükséges újra regisztrálni.

A strasbourgi nyereményutak időpontjai
2016. október és 2016. december között 4 iskola kap lehetőséget a strasbourgi programban való részvételre.

Megjegyzés: A versenyidőszakban elért eredmények alapján, a nyertes iskolák egy-egy időpontot kapnak. Az utazás időpontját és annak sorszámát, a végleges Euroscola időpontok rögzítését követően kapják meg a nyertesek. Az utazás részleteinek egyeztetése céljából a verseny szervezője felveszi a kapcsolatot a nyertesekkel. A kapott kiutazási időponton változtatni nem lehet.

2. Egyéb tudnivalók

További információkért kérjük forduljon az Európai Parlament Tájékoztatási Irodájához annak elérhetőségein, vagy használja kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Utolsó módosítás időpontja: 2016-04-11 13:35:32